Ral·lis

Neuville lidera el RallyRACC després dels quatre primers trans

El pilot való de Hyundai avantatja de 5 dècimes Ogier (Toyota) i en 4,2 segons el ja campió mundial Rovanperä

Thierry Neuville - Martijn Wydaeghe (Hyundai i20 N Rally Hybrid) lideren el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada després dels quatre primers trams. El pilot való ha marcat un magnífic registre en la quarta especial, Riba-roja 1,i ha desbancat del primer lloc el tàndem campió del món del 2021, format pels francesos Sébastien Ogier – Benjamin Veillas (Toyota GR Yaris Rally1 Hybrid). La diferència, en tot cas, és de només 5 dècimes.

La tercera plaça, a 4,2 segons, és per als finesos Kalle Rovanperä - Jonne Halttunen (Toyota GR Yaris Rally1 Hybrid), que tot i haver-se assegurat el títol mundial han començat la cursa catalana a molt bon ritme, marcant l’escratx en els dos primers trams del dia. Ogier s’ha imposat en el tercer tram i Neuville, en el quart. La quarta posició provisional (a 6 segons) és per a un altre equip molt incisiu, Ott Tänak – Martin Järveoja (Hyundai i20 N Rally Hybrid).

Al 57 RallyRACC s’ha de dirimir el títol mundial de Constructors, que lidera l’esquadra Toyota Gazoo Racing WRT. La parella espanyola Dani Sordo – Cándido Carrera (Hyundai i20 N Rally1 Hybrid) ocupa la sisena posició provisional. El català Jan Solans (Citroën C3) figura en el 27è lloc, a 3:38.4 del líder. A partir de les 13.06 hores, els equips començaran a arribar al parc d’assistència de PortAventura World, on tindran 20’ de reagrupament i 40’ d’assistència més.

La segona passada pels trams del matí tindran lloc a les 15:09h (Els Omells – Maldà), 16:09h (Serra de la Llena), 17:02h (Les Garrigues Altes) i 18:02h (Riba-roja). El primer participant creuarà el podi de Salou aproximadament a les 19:45 h i al parc de PortAventura World a les 19:57 h, on els equips disposaran de 45 minuts per a les tasques de treball als cotxes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)