Ral·lis

Ogier mana al RallyRACC amb només 4,8 segons de marge sobre Rovanperä

Els dos pilots de Toyota s’han repartit els millors registres en set dels vuit trams de la primera etapa de la cursa catalana. Neuville (Hyundai) és tercer, a 12,5 segons

El francès Sébastien Ogier (Toyota) ha acabat com a líder la primera jornada del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada amb únicament 4,8 segons de marge respecte del seu company d’equip i ja campió mundial, el finès Kalle Rovanperä. Els dos pilots de Toyota s’han repartit set dels millors temps –tres Ogier i quatre Rovanperä– en els vuit trams de la jornada inaugural.

El való Thierry Neuville (Hyundai), que era líder després del bucle matinal, ha estat l’únic que ha posat en dubte el domini de la marca nipona després d’haver marcat l’escratx en la primera passada per Riba-roja. Neuville, vencedor de les dues últimes edicions de la cursa catalana, figura en tercer lloc, a 12,5 del primer classificat. L’estonià Ott Tänak (Hyundai), que tant al matí com a la tarda s’ha queixat de problemes en la unitat híbrida, és quart, a 20 segons, i el cantàbric Dani Sordo (Hyundai), que ha punxat en la penúltima especial, cinquè, a 50,9. Les condicions variants dels trams, alguns amb l’asfalt humit i d’altres més sec, i l’estratègia en l’elecció dels pneumàtics ha estat un dels focus d’interès de la jornada.

El pilot de Matadepera Jan Solans (Citroën C3), que en el bucle matinal havia patit una punxada, ha recuperat posicions i ha acabat la jornada en 24è lloc, el 13è entre els RC2, i a 6:13.2 del líder absolut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)