MotoGP

Martín fa una ‘pole’ de rècord, Marc Márquez sortirà tercer i els aspirants al títol van per terra

Quartararo s’ha fet mal a un dit de la mà esquerra

Marc Márquez (Honda) sortirà des de la tercera plaça en el GP de Malàisia després de fer una bona qualificació en MotoGP, havent superat la Q1. El cerverí s’ha quedat a sis dècimes del gran registre que ha marcat el madrileny Jorge Martín (Ducati) amb un nou rècord del circuit i el gran temps d’1:57.790. El segon a la graella serà l’italià Enea Bastianini (Ducati) que s’ha quedat a quatre dècimes.

Els tres clars aspirants al títol de MotoGP han tingut problemes en els darrers entrenaments i en la qualificació, i sortiran endarrerits en la graella, però junts. Francesco Bagnaia (Ducati) ocuparà el novè lloc en la sortida, Aleix Espargaró (Aprilia) el desè i Fabio Quartararo (Yamaha) el dotzè. El francès, actual campió mundial, ha caigut a la FP4, s’ha fet mal al dit del mig de la mà dreta, els metges l’hi han trobat una contusió i una petita fractura al tercer dit de la mà esquerra i ha estat declarat apte per competir. L’italià, actual líder del mundial, havia caigut en el FP3, ha hagut de disputar la Q1 i l’ha superat, però després ha tornat a caure en la Q2. Aleix Espargaró ha tingut problemes amb la moto en els entrenaments i també ha caigut en la Q2. Francesco Bagnaia té la primera possibilitat de guanyar el títol en aquest gran premi, hi han diverses combinacions, però serà campió si guanya i Quartararo no puja al podi, independentment del que faci Aleix Espargaró.

Ai Ogura ha demostrat tenir un gran ritme en Moto2 i ha fet la seva tercera pole de l’any. El japonès, que en aquest gran premi té la primera possibilitat de guanyar el títol mundial, ha fet un temps de 2:06.405 i ha superat per 83 mil·lèsimes l’italià Tony Arbolino (Kalex). El rival d’Ai Ogura pel títol, el mallorquí Augusto Fernández (Kalex), sortirà des de la sisena posició i ha quedat a 333 mil·lèsimes del japonès. Albert Arenas (Kalex) ha fet el tretzè temps de la qualificació a set dècimes, mentre que Jeremy Alcoba s’ha quedat en la Q1 i sortirà el dinovè.

Dennis Foggia (Honda) ha fet la posició preferent en Moto3 amb rècord absolut del circuit amb un registre de 2:11.411. L’Italià ha quedat per davant del campió mundial, el mallorquí Izan Guevara (Gas Gas), que estrena el títol, i s’ha quedat a dues dècimes. Xavier Artigas (CFMoto) sortirà des de la 20a plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)