MotoGP

McPhee remunta des del 22è lloc i guanya en Moto3 a Sepang

Gas Gas s’emporta el títol de constructors per primera vegada

John McPhee ha protagonitzat la gran remuntada en Moto3 i sortint des de la 22a posició ha aconseguit la victòria en el GP de Malàisia. L’escocès d’Husqvarna, de 28 anys, ha sumat el quart triomf de la seva carrera i el primer des del 2020. Amb el títol mundial decidit la lluita s’ha centrat pel subcampionat entre els tres pilots que hi aspiren, i el més beneficiat ha sigut el castellonenc Sergio Garcia Dols (Gas Gas) que ha fet tercer i ara té 8 punts d’avantatge sobre Dennis Foggia (Honda) que ha acabat sisè. El segon de la cursa ha estat Ayumu Sasaki, company d’equip de McPhee, que és el tercer de la general. Xavier Artigas (CFMoto) ha finalitzat en l’onzena plaça.

Amb la segona posició de Sergio Garcia Dols i la dotzena del campió mundial Izan Guevara, la marca Gas Gas ha aconseguit el títol mundial de constructors per primera vegada.

L’italià Stefano Nepa (KTM) ha caigut en les primeres voltes quan anava en el grup de davant, s’ha quedat al mig de la pista i la resta de pilots l’han hagut d’esquivar per no atropellar-lo. Les assistències l’han retirat en llitera amb mal en una cama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)