MotoGP

Augusto Fernández és quart i recupera el lideratge de Moto2 perquè Ogura cau en l’última volta quan lluitava pel triomf

La victòria en el GP de Malàisia ha sigut per Arbolino

Augusto Fernández ha recuperat el lideratge del mundial de Moto2 gràcies a la seva quarta posició en el GP de Malàisia i a la caiguda d’Ai Ogura a cinc revolts de la meta quan lluitava per guanyar la cursa amb Tony Arbolino. El mallorquí té ara 9,5 punts d’avantatge i en el darrer gran premi de la temporada a València pot guanyar el títol. La victòria ha sigut per Tony Arbolino, la tercera de la temporada.

Des de les primeres voltes l’italià i el japonès s’han escapat i Augusto Fernández s’ha quedat al darrera, en la sisena posició. Tony Arbolino ha liderat la proma i quan Ai Ogura l’ha atacat un parell de cops ha recuperat tot seguit la primera posició. El japonès ho ha tornat a intentar en la darrera volta i després de superar l’italià ha caigut. Per darrera Augusto Fernández ha mantingut una gran lluita amb Jake Dixon, finalment tercer, i ha acabat en una bona quarta plaça que l’ha tornat al primer lloc del mundial.

Jeremy Alcoba ha finalitzat en la novena posició, després de remuntar des de la dinovena, mentre que Albert Arenas ha acabat en la tretzena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)