Dakar

Sam Sunderland abandona el Dakar per un accident

El pilot britànic de Gas Gas, vigent campió en motos, s’ha estavellat en el quilòmetre 52 quan era líder de la primera etapa

El britànic Sam Sunderland (Gas Gas), vigent campió en motos del Dakar, ha hagut d’abandonar en aquesta edició per un accident al quilòmetre 52 de la primera etapa. El doble guanyador del Dakar –també s’havia imposat el 2017– s’ha estavellat després del primer punt de control, al qual havia arribat com a líder de l’etapa (22:10) amb deu segons d’avantatge sobre el xilè Pablo Quintanilla (Honda) i el castellonenc Joan Barreda (Honda). Sunderland ha estat atès per l’equip mèdic, segons ha informat l’organització i, tot i que estava “conscient i completament mòbil”, ha estat traslladat amb avió a l’hospital de Yanbu per sotmetre’s a exàmens addicionals a causa dels forts dolors d’esquena.

El pilot britànic, que afrontava el seu desè Dakar, ha repetit el que li havia passat a la seva primera defensa del títol, el 2018, encara que aleshores el seu abandonament es va produir a la quarta etapa i després de dues victòries parcials.

Triomf de Ricky Brabek

Amb San Suderland fora de combat, el triomf ha estat per al nord-americà Ricky Brabec (Honda), després que l’organització sancionés amb 2 minuts als dos primers classificats, Daniel Sanders (Gas Gas) i el xilè Pablo Quintanilla (Honda), per excés de velocitat. En la general, Sanders té un minut d’avantatge sobre el castellonenc Joan Barreda (Honda), que avui també ha estat sancionat amb un minut

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)