Dakar

Sébastien Loeb guanya la quarta etapa consecutiva en cotxes en el Dakar

El francès Sébastien Loeb (Bahrain) ha estat avui el vencedor de l’onzena etapa del Dakar disputada entre Shaybah i Empty Quarter Marathon, amb un tram especial de 274 quilòmetres i un d’enllaç de 153 quilòmetres, i suma el seu quart triomf seguit i la cinquena victòria en l’edició 45a del raid. Els pilots travessen un desert mastodòntic i molt temut per la població local per les seves condicions extremes i que prosseguirà demà i no poden rebre assistència tècnica. El qatarià Naser Al-Attiyah (Toyota), que es dedica a controlar la prova sense riscos i que avui ha estat cinquè a 6:42, manté el lideratge sòlid amb un marge d’1h21:04 sobre el brasiler Lucas Moraes (Toyota) i d’1h30:41 sobre Loeb. El segon de l’etapa d’avui ha estat el francès Guerlain Chicherit (GCK Motorsport) a 2:16 i ha completat el podi el suec Mattias Ekström (Audi) a 2:26. El copilot d’Igualada Armand Monleon i el polonès Jakub Przygonski (Mini) han estat onzens i son 23ns en la general. L’argentí Juan Cruz Yacopini i el copilot de Vilablareix Dani Oliveras (Toyota) han estat dotzens i ocupen la setena posició en la general.

Farrés perd una hora

En SSV, el copilot de Canyamars Oriol Mena i el pilot lituà Rokas Baciuska (Can-Am) han guanyat l’etapa amb 3h25:13 i segon ha estat un altre copilot català, Oriol Vidal –Llambilles– al costat del polonès Erik Goczal (Can-Am). La mala notícia ha estat que el pilot de Manresa establert a Manlleu Gerard Farrés (Can-AM), al costat del seu copilot Diego Ortega, que era tercer en la general i encara optava al títol, ha cedit gairebé una hora (59:42) i baixen al cinquè lloc de la general a 1h06:29. Una avaria mecànica en l’electroventilador posa fi a les aspiracions del subcampió de l’any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)