MotoGP

Àlex Márquez és el més llest i fa la seva primera posició preferent en MotoGP

Amb la pista mig mullada ha posat pneumàtics de sec i ha fet el millor registre

Àlex Márquez ha aconseguit amb la seva Ducati la seva primera posició preferent de MotoGP en una impressionant sessió de qualificació en el GP de l’Argentina. Aquesta és la setzena pole del cerverí en el mundial, 12 en Moto2 i 3 en Moto3. Amb la pista mullada i amb tendència a assecar-se, Àlex Márquez ha posat pneumàtics de sec i en la darrera volta ha aconseguit el temps de 1:43.881. El cerverí ha hagut de disputar la Q1 i ha aconseguit el millor registre i ha passat a la Q2. En la darrera volta de la Q1 ha caigut sense conseqüències físiques i la moto s’ha incendiat una mica, i ha hagut de fer la qualificació definitiva amb la segona i ha estat el millor.

El segon i el tercer també han estat pilots de Ducati que han posar pneumàtics de sec. Marco Bezzecchi s’ha quedat a poc més d’una dècima i Francesco Bagnaia, el campió mundial, a vuit. Les Aprilia que havien dominat en les sessions d’entrenaments sec han mantingut els pneumàtics de mullat fins al final i ho han pagat. Maverick Viñales només ha estat cinquè a més de dos segons i Aleix Espargaró ha acabat novè a tres. Àlex Rins (Honda) sortirà des de la dotzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)