Fórmula 1

El GP de l’Emilia Romagna de F1 a Imola és cancel·la per les inundacions

El GP de l’Emilia Romagna que s’havia de disputar aquest cap de setmana en el circuit d’Imola, a Itàlia, s’ha cancel·lat degut a les inundacions que està patint la regió. Hi han hagut reunions entre els responsables de la Fórmula 1, la federació internacional, les autoritats de la regió i de la ciutat i s’ha decidit que no es podia continuar endavant.

En un comunicat fet públic per la F1 es diu: “La decisió s’ha pres perquè no és possible realitzar l’esdeveniment de manera segura per a la nostra afició, els equips i el nostre personal i és correcte i responsable davant la situació que travessen els pobles i ciutats de la regió. No seria correcte exercir més pressió sobre les autoritats locals i els serveis d’emergència en aquest moment difícil.”

El president i director executiu de la F1, Stefano Domenicali, ha manifestat: “És una tragèdia veure el que està passant a Imola i Emilia-Romagna, la ciutat i la regió on vaig créixer, i els meus pensaments i oracions estan amb les víctimes de les inundacions i les famílies i comunitats afectades.”

El gran premi s’havia d’inicia divendres amb els entrenaments lliures, dissabte es faria la qualificació i diumenge la cursa

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)