Fórmula 1

Ayuso diu que en poques setmanes podrà anunciar un GP de F1 a Madrid l’any 2025

La presidenta de la comunitat de Madrid afirma que les negociacions van per bon camí i que no actua en contra dels interessos de Catalunya

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat en buna entrevista en plana campanya electoral espera poder anunciar en poques setmanes que hi haurà un gran premi de Fórmula 1 a Madrid l’any 2025. Isabel Díaz Ayuso ha explicat que les negociacions amb la FIA “van en bon camí”, i que l’acord seria per celebrar la cursa “al llarg de la pròxima legislatura, entorn del 2025”.

La presidenta de la comunitat de Madrid també ha manifestat que el projecte: “no té ni un euro de diners públics” i seria “molt bo per a Madrid”, perquè la Fórmula 1 és “mou passions a tot el món”. També ha afirmat que la seva aposta “no va en detriment de Catalunya”, perquè “Madrid està al servei d’Espanya i tot el que sigui bo per a Catalunya és bo per a tots”, però ha dit: “una cosa diferent és si aquesta organització vol, o no, estar a Catalunya”. El circuit Barcelona-Catalunya va renovar amb els actuals dirigents de la F1 l’any 2021 per cinc anys, fins el 2026.

La darrera cursa de Fórmula 1 en el circuit madrileny del Jarama es va disputar al 1981. En els darrers anys s’han plantejat diferents possibilitats perquè un gran premi de F1 torni a Madrid. Aquest cop s’està plantejant seriosament amb un circuit urbà en la zona nord de Madrid al voltant del recinte ferial de IFEMA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)