MotoGP

Pecco Bagnaia conquereix la posició preferent i el rècord del Circuit

GP de Catalunya. El líder del mundial avantatja Aleix Espargaró d’una dècima, amb Maverick Viñales quart

Una Ducati al davant de tres Aprilia. Pecco Bagnaia ha fet la posició preferent en el GP de Catalunya de MotoGP, la sisena que aconsegueix aquest curs, en onze proves. El líder del mundial ha batut el rècord del Circuit de Barcelona-Catalunya que havia assolit Aleix Espargaró ahir, i l’ha deixat en 1:38.639, prop de mitja dècima millor. Bagnaia encapçalarà la graella de la cursa esprint, que se celebra aquesta tarda, a les 15 h, i també el GP de Catalunya, diumenge.

El pilot de Granollers ha cedit poc més d’una dècima al cap de files de Ducati i ha liderat un grup de tres Aprilia en els llocs capdavanters, amb Miguel Oliveira tercer amb la moto satèl·lit –el portuguès ha hagut de passar el tall de la Q1, on, a més a més, ha tingut una caiguda– i Maverick Viñales, quart amb la segona moto oficial.

Àlex Márquez (Ducati) ha estat setè, a quatre dècimes, mentre que Marc Márquez (Honda) ha passat el tall de la Q1, però en la Q2 ha estat l’últim, dotzè, a un segon de Bagnaia.

Per la seva banda, Pol Espargaró (GasGas) ha estat quart en la Q1 i ocuparà la 14a posició en la graella de les dues curses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)