MotoGP

Aleix Espargaró guanya la cursa esprint a Montmeló

GP de Catalunya. El pilot de Granollers avança Pecco Bagnaia i s’escapa al capdavant al Circuit de Barcelona-Catalunya

Aleix Espargaró ja sap el que és guanyar en MotoGP al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot de Granollers ha dominat amb mà de ferro la cursa esprint del GP de Catalunya. Tercer en l’arrencada, primer ha superat el seu company d’Aprilia Maverick Viñales i, tot seguit, el líder del mundial, Pecco Bagnaia (Ducati). Un cop al capdavant, s’ha escapat i ha travessat la meta amb dos segons de marge. Viñales també ha estat a punt d’avançar la Ducati, però ha entrat tercer.

Els germans Àlex i Marc Márquez s’han classificat desè i onzè, amb Ducati i Honda, respectivament. L’únic abandonament de la cursa curta l’ha protagonitzat Pol Espargaró (GasGas), que ha anat llarg al cinquè revolt i ha caigut, sense conseqüències.

La prova s’ha disputat amb l’asfalt sec, tot i que ha començat amb el cel que amenaçava pluja.

Abans de la cursa esprint s’han disputat les sessions oficials de Moto3 i Moto2. En la categoria petita, el valencià Ivan Ortolà ha fet la posició preferent (1:48.205). El líder del mundial, Daniel Holgado, sortirà onzè i el català Xavi Artigas, 24è.

En Moto2, la posició preferent ha estat per a Jake Dixon (1:44.089). El gironí Albert Arenas era segon després de la primera tanda de voltes, però no ha millorat en la segona i s’ha classificat cinquè. El tortosí Jeremy Alcoba s’ha guanyat el pas directe a la Q2 en l’entrenament del matí, i ha estat 16è. El líder del mundial, Pedro Acosta (company d’equip d’Arenas), sortirà novè i el seu gran rival en la general, Tony Arbolino, 20è.

Diumenge, l’activitat al Circuit de Barcelona-Catalunya engega a 3/4 de 10, amb l’escalfament de MotoGP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)