MotoGP

David Alonso, primer vencedor del dia al Circuit de Barcelona-Catalunya

GP de Catalunya. El pilot colombià remunta des del dotzè lloc de la graella i guanya la cursa de Moto3 en l’últim revolt de l’última volta

El pilot colombià de l’equip Aspar, David Alonso, ha guanyat la cursa de Moto3 del GP de Catalunya. En una cursa de grup, Alonso ha remuntat des del dotzè lloc de la graella i ha fet l’avançament decisiu en l’últim revolt de l’última volta. És la segona victòria del curs del debutant de 17 anys.

L’última volta ha tingut quatre líders diferents. Ha començat Daniel Holgado, el líder de la general; en el cinquè revolt l’ha avançat el valencià Jaume Masià, i en el desè ha estat el torn de David Muñoz, alhora que Holgado anava a terra. Semblava que el sevillà ho tenia coll avall, però Alonso s’ha inventat un avançament de traca en l’últim revolt, mentre que Dennis Öncü ha envestit Muñoz i l’ha deixat sense premi.

El pilot turc ha travessat la meta tercer, però l’han penalitzat per la maniobra i ha caigut al dotzè lloc. El podi l’ha heretat el pilot del RACC José Antonio Rueda. Per la seva banda, l’autor de la posició preferent, Ivan Ortolà, ha entrat desè, i el català Xavi Artigas ha remuntat des del 22è lloc fins al tretzè, dins dels punts.

El japonès Ayumu Sasaki ha entrat quart i ha reduït l’avantatge d’Holgado en el mundial fins als tretze punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)