MotoGP

Podi d’Albert Arenas al Circuit de Barcelona-Catalunya

GP de Catalunya. El pilot gironí entra tercer en la cursa de Moto2 i puja al calaix per primer cop en la categoria intermèdia

Una emocionant cursa de Moto2 al Circuit de Barcelona-Catalunya ha donat el primer podi en la categoria intermèdia a Albert Arenas. El pilot gironí ha entrat tercer després d’una gran actuació, en la qual ha fet gala d’un bon ritme per encalçar el grup capdavanter des del cinquè lloc de la graella. En les últimes cinc voltes, el campió del món de Moto3 del 2020 ha passat a l’atac i ha guanyat dos llocs. En el tercer any en Moto2, el podi a casa té gust de victòria per al gironí.

Davant seu, la cursa se l’han jugat Jake Dixon i Aron Canet en una darrera volta espectacular. El pilot anglès ha donat el segon triomf del dia a l’equip Aspar, que aquest matí havia guanyat ja la cursa de Moto3.

L’altre pilot català de Moto2, Jeremy Alcoba, ha entrat quinzè i s’ha endut l’últim punt en joc.

Pel que fa al mundial, Pedro Acosta és encara més líder. El pilot murcià (company d’Arenas en l’equip Red Bull KTM Ajo) encapçalava la cursa fins que ha perdut pistonada en les últimes voltes. Ha entrat sisè, però ha fet una bona operació perquè el seu rival pel títol, Tony Arbolino, no ha puntuat. Ara Acosta té 22 punts d’avantatge en la general.

La cursa de MotoGP arrenca a les 14 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)