Ral·lis

El ral·li Catalunya-Costa Daurada també queda fora del mundial del 2024

La federació internacional ha fet públic el calendari de 13 curses sense la prova catalana

El ral·li Catalunya-Costa Daurada no està en el calendari del mundial de l’any 2024 que ha fet públic la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) i que consta de 13 proves. La cursa catalana ja va quedar fora del calendari del mundial aquest 2023 i l’any vinent tampoc serà puntuable pel campionat del món, tot i que en principi s’havia dit que les absències serien itinerants i de només un any de durada. La capacitat financera ha estat un dels problemes, ja que Catalunya pagava un dels canons més baixos per estar en el mundial i altres organitzacions de proves l’hi han passat al davant.

Malgrat no estar en el mundial el ral·li Catalunya Costa-Daurada es continua disputant i avui mateix s’inicia en la 58a edició de dues jornades i que és puntuable pel campionat d’Espanya.

El mundial de ral·lis del 2024 s’iniciarà del 25 al 28 de gener a Montecarlo i finalitzarà del 21 al 24 de novembre al Japó. Torna al calendari Polònia, absent des del 2017, i s’estrenarà el ral·li de Letònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)