Dakar

Barcelona ja viu el Dakar

Motor. La plaça de la Rosa dels Vents és l’escenari de la presentació dels equips catalans i fins avui es faran les verificacions tècniques i administratives de 800 vehicles al recinte del Parc del Fòrum

La plaça de la Rosa dels Vents, al Port Vell de Barcelona, va ser l’escenari de la presentació dels equips catalans i espanyols participants en el Ral·li Dakar 2024, que es disputarà entre el 5 i el 19 de gener a l’Aràbia Saudita. En un acte obert al públic, alguns dels principals referents de la prova, com Nani Roma, que torna al raid després d’un any d’absència i d’haver superat un càncer de bufeta, Isidre Esteve, Albert Llovera i el copilot Lucas Cruz van ser protagonistes de la presentació al costat del regidor d’Esports, David Escudé, el president del Port, Lluís Salvadó, i el director del Dakar, David Castera. “Ha estat un plaer enorme gaudir d’aquesta cerimònia a Barcelona, estar al costat de l’afició i permetre als aficionats de veure els cotxes de prop”, va comentar Esteve, un dels homenatjats.

La comitiva de la competició està instal·lada al recinte del Parc del Fòrum des de dijous i hi romandrà fins demà per passar les verificacions tècniques i administratives de més de 800 vehicles, inclosos els de la cursa, assistència, premsa i organització. Aquest espai encara estarà obert al públic avui, d’11 a 17 h. En els pròxims dies tots aquests vehicles aniran embarcant cap a l’Aràbia Saudita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)