Trial

Toni Bou, cap de cartell a l’X-Trial de Barcelona

Motor. El Palau Sant Jordi obrirà diumenge el campionat mundial, amb set proves puntuables

Amb Toni Bou (Montesa) com a cap de cartell, diumenge es disputarà el 47è Trial Indoor de Barcelona, que com l’any passat serà la prova inaugural del mundial d’X-Trial, amb set proves puntuables. La primera parada del campionat sota la cúpula del Palau Sant Jordi promet una experiència única, amb les màquines emergint i els pilots ballant sobre un escenari tant clàssic com desafiant. “Tot i les lesions acumulades amb els anys, em trobo en una forma excel·lent i estem mantenint una línia molt positiva”, va assegurar el pilot de Piera, que acumula setze triomfs en les disset últimes edicions de Barcelona i que vol fer el primer pas a la recerca del divuitè títol mundial d’X-Trial, el 35è en les dues modalitats.

Al costat de Bou, una altra de les llegendes que no faltarà a Barcelona és el pilot de 41 anys d’Ulldecona Adam Raga, que acredita sis triomfs en el seu palmarès i té el rècord de participacions (22). “Em sento molt bé amb la nova moto [Sherco]. Cada any és un repte mantenir-nos competitius. Actualment, el nivell és alt i aconseguir un lloc al podi és molt disputat.” També van ser en l’acte de presentació Jaime Busto (GasGas), el vigent subcampió, Gabriel Marcelli (Montesa) i Aniol Gelabert (TRRS).

Paral·lelament al X-Trial de Barcelona, es disputarà el Women’s Trophy, en què la terrassenca Berta Abellán intentarà trencar el domini de la britànica Emma Bristow, vencedora de les tres edicions disputades. Abellán admet que si eleven el grau de dificultat de les zones podran demostrar que tenen “més habilitat del que potser sembla”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)