MotoGP

Els equips i pilots de MotoGP comencen a mostrar les seves cartes

Martín fa el millor temps el primer dia del test de Sepang, Viñales el sisè i Àlex Márquez el setè

Els test oficials de MotoGP de Sepang (Malàisia) s’han posat en marxa i els equips i els pilots han començat a mostrar les seves cartes per aquesta temporada. El més ràpid del primer dels tres dies de proves ha estat Jorge Martín (Ducati) que ha marcat un temps d’1:57.951 en la volta 22 de les 59 que ha donat la pista. El millor català en aquesta primera jornada ha estat Maverick Viñales (Aprilia) que ha fet 60 voltes, ha fet el sisè millor temps i s’ha quedat a mig segon del madrileny. Just al seu darrera, en la setena plaça, ha acabat Àlex Márquez (Ducati) –que ha caigut –, i també ha acabat a mig segon.

Marc Márquez ha fet el seu temps, el novè millor, en les últims voltes i està a més de sis dècimes del millor registre. El cerverí ha tingut problemes tècnics amb la seva Ducati en les primeres voltes, després ha caigut i ha tet el temps al final. Àlex Rins, en la seva estrena amb Yamaha ha fet l’onzè temps a set dècimes del millor, i Aleix Espargaró (Aprilia) ha acabat tretzè, també a set dècimes. El campió mundial Francesco Bagnaia (Ducati) ha caigut en les primeres voltes i al final ha estat el setzè a més de vuit dècimes. El debutant a la categoria Pedro Acosta (KTM) ha fet una gran jornada i ha acabat amb el segon millor registre a dues dècimes i mitja del millor temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)