MotoGP

Els tests de Sepang acaben amb Bagnaia fent el millor temps i Àlex Márquez el quart

El campió mundial ha superat Jorge Martín per poc més d’una dècima i mitja

Els tres dies de tests oficials de MotoGP que s’ha fet en el Sepang (Malàisia) han finalitzat amb el campió mundial, Francesco Bagnaia (Ducati), fent el millor temps i el Àlex Márquez (Ducati) aconseguint el quart millor registre. L’italià ha fet la millor volta en dues rodes que mai s’ha aconseguit en aquest circuit amb 1:56.682, i ha superat per poc més d’una dècima i mitja (0.172) Jorge Martín (Ducati). El cerverí s’ha quedat a dues dècimes i mitja del millor registre (1:56.938).

Al llarg dels tres dies els pilots han anat millorant els seus temps i Alex Espargaró (Aprilia) ha acabat amb el cinquè millor (1:57.091) a quatre dècimes de Francesco Bagnaia, mentre que Marc Márquez (Ducati) ha estat el sisè més ràpid a poc menys de sis dècimes (1:57.270). Maverick Viñales (Aprili) no s’ha acabat de trobar còmode i ha fet el dotzè temps a més de vuit dècimes, mentre que Àlex Rins (Yamaha) s’ha quedat amb el quinze registre a més d’un segon. En aquesta tercera jornada de tests oficials els equips i els pilots han fet simulacions de cursa a l’esprint amb tandes de 9 o 10 voltes, com son les curses dels dissabtes. El proper test oficial de MotoGP serà el 19 i 20 de febrer a Qatar, en el mateix circuit de Losail on del 8 al 10 de març es disputarà el gran premi inaugural del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)