MotoGP

Marc Márquez és el tercer més ràpid a Portugal, tot i una caiguda

Viñales fa el setè registre i Rins porta la Yamaha a una bona desena plana en la primera jornada

Marc Márquez (Ducati) ha fet el tercer temps en la practica del GP de Portugal, malgrat que ha caigut en els darrers minuts quan volia millorar el seu registre. El cerverí ha marcat 1:38.210 i s’ha quedat a un dècima i mitja del millor temps que ha fet l’italià Enea Bastianini (Ducati). Maverick Viñales (Aprilia) ha finalitzat setè a tres dècimes i Àlex Rins (Yamaha) ha fet una gran sessió i ha acabat amb el desè registre, a mig segon del millor temps, i també ha entrat directament en la Q2. Hauran de disputar la Q1 Àlex Márquez (Ducati) que ha estat el tretze i Aleix Espargaró (Aprilia) que ha acabat catorzè. Tots dos s’han quedat a set dècimes del millor temps i han caigut en els últims minuts.

En moto2 Albert Arenas (Kalex) ha fet el novè temps a mig segon del millor registre d’Alonso López (Boscoscuro). Jeremy Alcoba (Kalex) ha estat onzè a set dècimes, mentre que Xavier Artigas (Forward) ha tingut problemes, ha rodat poc i ha estat el 29è a més de quatre segons. En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) ha fet l’onzè temps a més d’un segon del seu company d’equip David Alonso que ha estat el més ràpid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)