MotoGP

Impressionant victòria de Maverick en l’esprint de Portugal, amb Marc segon

El rosinc suma el primer triomf amb Aprilia i el primer els dissabtes

Maverick Viñales i la seva Aprilia han aconseguit una impressionant victòria en la cursa a l’esprint del GP de Portugal, que ha vist un doblet català amb Marc Márquez en una gran segona posició. El rosinc ha fet una cursa a 12 voltes molt sòlida, i des de l’inici ha estat lluitant pel podi i ha aconseguit el seu primer triomf amb Aprilia. A quatre voltes del final Francesco Bagnia (Ducati), que anava primer, ha sortit de la pista, ha baixat a la quart posició i Maverick Viñales s’ha situat primer. El rosinc ha aguantat els atacs de Jorge Martín (Ducati), el rei de les curses a l’esprint, i s’ha emportat la primera victòria els dissabtes.

Marc Márquez s’ha situat en els primers llocs gràcies a una bona sortida i en la darrera volta ha superat Jorge Martín i ha pujat a la segona plaça del podi, el primer amb una Ducati. Francesco Bagnaia ha acabat quart i manté el lideratge en el mundial. Aleix Espargaró (Aprilia) ha acabat vuitè, Àlex Márquez (Ducati) ha estat el tretzè i Àlex Rins (Yamaha) ha caigut en la segona volta.

En Moto2 Arenas sortirà sisè

En Moto2 Albert Arenas (Kalex) sortirà des de la sisena plaça de la graella. El gironí s’ha quedat a cinc dècimes de la posició preferent que ha aconseguit bel seu company d’equip Manuel González amb 1:41.514, nou rècord del circuit. Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat desè a sis dècimes, mentre que Xavier Artigas (Forward) no ha disputat la qualificació. Joel Esteban (CFMoto) sortirà onzè en la cursa de Moto3 després de quedar-se a nou dècimes de la pole que ha fet Jose Rueda amb 1:46.379 (KTM).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)