Fórmula 1

Verstappen és el més ràpid en la primera sessió, en sec, al Japó

La pluja ha aparegut en la segona tanda d’entrenaments i només set pilots han marcat temps

Max Verstappen i Red Bull ha volgut demostrar des del primer entrenament del GP del Japó, que la retirada del campió mundial a Austràlia va ser un fet puntual. El neerlandès i la marca austríaca han buscat marcar un bon temps des de l’inici de la primera sessió. En la segona sessió d’entrenaments ha plogut, la pista s’ha mullat, alguns pilots, entre ells Max Verstappen, no han sortit i altres ho han fet en els últims deu minuts i han fet poques voltes.

El tres vegades campió mundial ha marcat un registre d’1:30.056 al matí, i Red Bull ha situat a Sergio Pérez en el segon lloc a poc menys de dues dècimes. Carlos Sainz (Ferrari) han fet el tercer registre (1:30.269) a dues dècimes. Fernando Alonso (Aston Martin) ha fet el setè temps a cinc dècimes. A la tarda, amb pluja i la pista mullada, Daniel Ricciardo (RB) és el que ha fet més voltes, amb només 9, i el millor temps ha estat per Oscar Piastri (McLaren) amb 1:34.725, en les últimes voltes quan l’asfalt s’anava assecant. Lewis Hamilton ha fet cinc dècimes més, i la resta dels sets pilots que han marcat temps han estat a més de quatre segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)