MotoGP

Els GP de F1 i MotoGP de Catalunya es faran per TV3, Catràdio i la plataforma 3Cat

S’ha arribat a un acord amb DAZN per aquest any

La plataforma 3Cat ha anunciat que per primera vegada farà la retransmissió conjunta en una mateixa temporada del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP (del 24 al 26 de maig) i de l’Aramco Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 (del 21 al 23 de juny). La retransmissió en català es podrà veure a la vegada per la plataforma 3Cat i per TV3 i es podrà escoltar per Catalunya Ràdio.

Això serà possible arran de l’acord amb DAZN, la plataforma global líder d’streaming d’esport, que té els drets exclusius de les dues competicions a nivell espanyol. Els drets que 3Cat tindrà tant de la Fórmula 1 com de MotoGP són per aquest any.

En la seva intervenció, Rosa Romà, presidenta de 3Cat, ha confirmat que “Aquest pas endavant és una aposta de 3Cat pels grans esdeveniments esportius que es fan al nostre país i, a la vegada, una demostració de la capacitat i el talent que tenim per explicar en català una prova esportiva d’aquesta magnitud i impacte”. La retransmissió en català de les dues proves ha estat possible gràcies a la col·laboració amb la Conselleria d’Empresa i a l’acord que s’ha arribat amb DAZN. Dorna també ha format part de l’acord pel que fa al GP de Catalunya de MotoGP. El conseller d’Empresa, Roger Torrent, ha volgut agrair “la col·laboració i el compromís de 3Cat per tirar endavant la retransmissió de dos dels esdeveniments esportius més importants del món. Una retransmissió imprescindible en aquest àmbit i en català. Podrem tornar a fer visible els mitjans públics el del motor”

Pel que fa als noms que formaran part dels equips de la retransmissió, 3Cat ha apostat per cares conegudes com Noel Rodríguez, Damià Aguilar o Laia Ferrer i per analistes tècnics com Sito Pons, Jaume Alguersuari o Belén Garcia, pilot de cotxes actualment en actiu, a més dels professionals de la casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)