Més motor

Motor

Enduro

Laia Sanz no falla

Enduro. Autoritària victòria de la catalana, que, combinada amb el tercer lloc de Jane Daniels, la situa a un pas de recuperar el lideratge

Laia Sanz (KTM) ja té el mundial d'enduro on volia: ahir va guanyar la cinquena prova del mundial, a Gordexola (País Basc) amb l'autoritat de temps passats. 1:37.35 va ser l'avantatge respecte a la segona classificada, que, a més, no va ser Jane Daniels, la líder, sinó Maria Franke. Daniels va ser tercera i això fa que avui, si la catalana torna a guanyar, com a mínim atraparà Daniels en el campionat quan encara quedaran les dues proves franceses. Sanz no es va estar de romanços i va guanyar totes les especials.

En homes, el millor va ser Jaume Betriu (KTM), tercer en E3 i cinquè de la general. En E2, millor resultat de l'any per a Oriol Mena (Honda), quart. I en E1 Ivan Cervantes (KTM) va ser setè, però és quart de la general gràcies a la regularitat. En júnior, un altre podi per a Josep Garcia (Husqvarna), tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)