Olimpisme

Menys de 1.000 convidats estaran a l’estadi de Tòquio en la cerimònia inaugural dels Jocs

A banda dels esportistes només hi seran presents personalitats VIP

Menys de 1.000 convidats podran assistir a la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de Tòquio segons ha fet públic l’agència Kyodo. A banda dels esportistes, no arribaran al miler les persones que puguin seguir en directe a l’Estadi Olímpic de Tòquio l’inici dels Jocs. El comitè organitzador encara no ha confirmat el número exacte d’assistents presencials a l’estadi, que te una capacitat per a 68.000 persones, que serien bàsicament VIPS.

Entre els assistents a l’estadi estarà l’emperador de Japó, Naruhito, que declararà inaugurats els Jocs de la XXXII Olimpiada i entre els convidats més destacats es comptarà amb la presencia de la primera dama nord-americana, Jill Biden, tal i com va confirmar la Casa Blanca.

La decisió de vetar la presència d’espectadors a Tòquio es va prendre aquesta setmana poc després d’anunciar l’aplicació d’un nou estat d’emergència sanitària per coronavirus a la capital. El nou estat d’emergència estarà vigent fins al 22 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)