Olimpisme

Bach diu que el positiu de la Vila Olímpica no suposa un risc per altres atletes

El president del COI ho ha afirmat en roda de premsa després d’una reunió de l’executiva

El president de el Comitè Olímpic Internacional (COI), Thomas Bach, ha afirmat que el primer positiu de la Covid-19 detectat entre els residents en la Vila Olímpica de Tòquio “no suposa riscos” per als esportistes. Thomas Bach ho ha dit en la roda de premsa després de la reunió de l’executiva de l’organisme internacional a Tòquio. El positiu s’ha detectat en un membre d’una delegació estrangera i que no és un esportista, i és el primer en la Vila Olímpica. El positiu forma part del total de 14 nous casos de la Covid-19 anunciats avui per l’organització en personal relacionat amb els Jocs.

El president del COI ha explicat que els nous casos detectats “han estat posats en aïllament” seguint el protocol dels organitzadors i també ha afirmat: “no representen cap risc per a altres participants ni per a la població japonesa”.

El director executiu del COI, Christophe Dubi, ha destacat que el comitè olímpic internacional té “plena confiança” en el rigor aplicat pels organitzadors per dissenyar i implementar els protocols de seguretat sanitària per als Jocs de Tòquio. En el que va del mes de juliol un total de 44 persones vinculades als Jocs, inclòs un atleta, han donat positiu, segons xifres dels organitzadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)