Olimpisme

La tecnologia portarà aficionats als estadis de Tòquio per animar als atletes

El president del COI ha manifestat que no volen que els esportistes se sentin sols

Els organitzadors dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020 faran servir la tecnologia per portar espectadors als estadis i animar als esportistes. Ho faran mitjançant vídeos casolans o àudios creats a partir d’enregistraments d’edicions anteriors Jocs Olímpics. La intenció és que els atletes sentin el suport de el públic durant les seves actuacions. “No volem que els atletes se sentin sols en els estadis” ha manifestat el president del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach, en una roda de premsa amb motiu de la primera jornada de la junta executiva de l’ organisme. Thomas Bach espera “crear una competició no només entre els atletes, sinó també entre els aficionats en els seus països”, en la realització dels vídeos. El president del COI ha explicat que volen que els esportistes “sentin que estan en un estadi olímpic i se sentin envoltats d’espectadors i seguidors”. Per això utilitzaran pistes d’àudio immersives creades a partir de les veus i altres sons registrats en Jocs Olímpics anteriors.

A alguns atletes, en un nombre limitat per la logística, els permetran trobar-se en viu amb amics, famílies i seguidors just després d’acabar les seves proves “per tenir aquest vincle emocional, inspirador, amb aquells que són propers a ells” ha afegit el màxim representant de COI.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)