Olimpisme

La competició en els Jocs de Tòquio s’inicia amb un triomf del Japó en softboll

La competició esportiva en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 s’ha iniciat aquesta matinada passada i el primer esport en entrar en acció ha sigut el softbol en el partit entre el Japó i Austràlia que han guanyat les japoneses per 8-1. El partit s’ha disputat a Fukushima, una de les seus fora de la capital japonesa dos dies abans de la inauguració dels Jocs que es faran a l’estadi olímpic de Tòquio aquest divendres a la una del migdia hora catalana.

El partit s’ha disputat a porta tancada i sense públic, tal i com es farà en totes les competicions degut a les restriccions per la pandèmia. Ha comptat amb la presència de la presidenta del comitè organitzadors Seiko Hashimoto

En aquesta primera jornada de competició estan programats tres partits de softbol i sis de futbol femení. Els primers esportistes catalans en entrar en acció ho faran abans de la inauguració, ja que la selecció espanyola de futbol jugarà aquesta propera matinada el seu primer partit contra Egipte (9.30 hora catalana).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)