Olimpisme

Primer hospitalitzat dels Jocs

Covid-19. Hi ha 184 positius entre les persones relacionades amb els Paralímpics, que són 4.400, des del 12 d’agost. Des de dimarts, que van començar, s’han infectat cinc esportistes

Una persona relacionada amb els Jocs Paralímpics de Tòquio ha estat hospitalitzada amb Covid-19, segons fonts del comitè organitzador de la cita, que coincideix amb el pitjor moment de la crisi sanitària al Japó des de l’esclat de la pandèmia. La persona ingressada prové de fora del Japó i no es tracta de cap esportista i tampoc presenta símptomes greus, segons ha confirmat el portaveu del comitè organitzador Masanori Takaya.

Dos atletes residents a la vila olímpica sí que s’han infectat en les darreres hores, amb els quals ja són 15 els casos positius detectats entre les persones relacionades amb la cita paralímpica. De moment ja s’han detectat cinc casos positius entre els esportistes des de dimarts, primer dia dels Jocs. N’hi ha 4.400 i els experts sanitaris alerten que el sistema de salut japonès està a punt d’arribar al col·lapse.

Els Jocs Paralímpics sumen 184 casos positius entre les persones que hi tenen alguna relació, des del 12 d’agost, segons el mitjà Kyodo News.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)