Editorial

L'EDITORIAL

Un gran èxit de l'esport de base català

Quan arribin els europeus i mundials i alguns inflin el pit, caldrà que fem memòria i recordem els que fan realment la feina

Els campionats d'Espanya de seleccions territorials de les categories de base d'handbol i de bàsquet es van acabar ahir amb un gran èxit dels equips catalans. De les deu finals possibles, sis en handbol i quatre en bàsquet, la federació catalana va col·locar les seves seleccions en nou finals –cinc en handbol, les quatre en bàsquet–, de les quals en va guanyar sis –quatre en handbol i dues en bàsquet–. Com que l'única selecció catalana que no va arribar a una final va acabar guanyant el partit pel tercer lloc, el balanç final és que totes les seleccions catalanes de bàsquet i d'handbol de les categories infantil, cadet i juvenil, han pujat al podi amb un balanç final de sis ors, tres plates i un bronze.

Que a Catalunya es treballa molt i molt bé en l'esport de base, tant en noies com en nois, ho sap tothom, però resultats com els d'aquesta setmana –aconseguits en diverses localitats de la Selva i el Maresme, i a Huelva–, ajuden, i molt, a seguir endavant amb la feina dels entrenadors i directius dels clubs i les federacions. Ara ho centrem en l'handbol i el bàsquet, que han coincidit en el temps, però es pot fer extensible a la resta d'esports d'equip. El següent pas per a aquests joves esportistes, a banda del seu club, seran les seleccions espanyoles, les úniques amb les que poden competir internacionalment. Quan arribin els europeus i mundials i alguns inflin el pit, caldrà que fem memòria i recordem els que fan realment la feina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)