Editorial

L'EDITORIAL

I el Barça fa que tot sigui possible

Sergi Roberto va fer que el Barça aconseguís allò que semblava impossible. I sense fer un gran futbol

El Camp Nou ha viscut nits de tota mena des de la seva inauguració el dia de la Mercè del 1957. Des d'ahir, el coliseu blaugrana en pot afegir una altra a les que han fet gran aquest club i aquest estadi. Perquè el que va fer ahir el Barça, remuntar un 4-0 en la màxima competició europea, no és que no hagués passat mai a l'estadi barcelonista, és que no havia passat mai en la història de la copa d'Europa. Ho recordàvem ahir. La UEFA donava un 0% de possibilitats al Barça de classificar-se, purament i simplement, perquè en les 58 ocasions en què un equip havia perdut 4-0 en l'anada, mai havia aconseguit remuntar.

Fins ahir. I a més el Barça ho va fer amb tota l'èpica possible. El 2-0 en el descans il·lusionava. El 3-0, portava a l'optimisme, però el 3-1 de Cavani va ser un cop dur. El Barça necessitava tres gols més i va acusar el cop. El PSG n'hauria pogut fer un altre, però Ter Stegen ho va evitar i en l'embranzida final el Barça ho va donar tot. En el minut 87, el 3-1 eliminava virtualment el Barça. Segurament, ni el més optimista dels culers creia que es podien fer tres gols més, però l'equip de Luis Enrique va fer allò que Guardiola va prometre quan va arribar a la banqueta culer, va perseverar, i Neymar es va carregar l'equip a l'esquena. I en l'última jugada, aquella que sempre es diu que es tindrà, Sergi Roberto va fer que el Barça aconseguís allò que semblava impossible. I sense fer un gran futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)