Editorial

L’EDITORIAL

Neymar, un ídol caigut

Analitzada a posteriori és evident que la decisió de Neymar de marxar per les braves del Barça fa dos estius va ser un error sobretot per al futbolista, tot i que el club blaugrana també ha pagat la seva pròpia factura per la marxa del crac brasiler. Des de llavors, el davanter no només no ha aconseguit acostar-se a Messi com a millor jugador del món –aquest era el seu objectiu–, sinó que se n’ha allunyat no només per les seves irregulars actuacions al terreny de joc, sinó també per la seva tempestuosa vida personal, que ha esclatat finalment amb una polèmica denúncia per violació amb vídeos a la vista de tothom. En el mundial de Rússia, el Brasil, amb ell com a líder, va caure en els quarts de final i el PSG, també amb Neymar, s’ha continuat estimbant en la Champions League. L’exblaugrana ha descobert, a més, que la competitivitat de la lliga francesa encara està molt lluny de l’espanyola on, a banda del Barça, el Real Madrid i l’Atlético, hi ha altres clubs històrics que sempre planten cara, com ara el Sevilla i el València. Per acabar-ho d’adobar, Neymar s’ha lesionat just abans de la copa Amèrica, la seva taula redemptora del 2019.

Amb aquest panorama, a Barcelona es discuteix públicament la conveniència de repescar-lo per amortir els últims disgustos. Aquesta operació, si algú està disposat a dur-la a terme, té ara mateix uns riscos tan alts que potser el més assenyat seria deixar-la en una carpeta ben tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)