Editorial

L’EDITORIAL

L’Espanyol, a Islàndia

L’Espanyol ja sap contra quin equip començarà la seva primera aventura europea en dotze anys. Serà contra el FC Stjarnan islandès, a qui rebrà el dia de Sant Jaume al RCDE Stadium. La tornada es jugarà al camp de l’equip de Reykjavík. El primer desplaçament de l’Espanyol en l’Europa League serà a Islàndia, però podia haver estat perfectament a Estònia, ja que l’eliminatòria entre l’Stjarnan i el Levadia es va resoldre en el temps afegit de la pròrroga, quan l’equip islandès va fer el 3-2 que el classificava pel valor doble dels gols a camp contrari. Dijous vinent, per tant, els aficionats de l’Espanyol estan citats al seu estadi per al primer partit oficial de l’equip.

Un equip que ahir va perdre un dels seus puntals de la temporada passada, el central Mario Hermoso, que finalment ha estat traspassat a l’Atlético de Madrid. David Gallego, que s’ha mostrat sempre molt pragmàtic, ja sap quin serà el seu rival, però no els jugadors de què disposarà per enfrontar-s’hi. La marxa de Borja Iglesias al Betis continua sent més que probable, i també és clar que l’Espanyol ha de fitxar encara més jugadors. Sembla que un segon porter ja està lligat. Són les coses d’aquest futbol superprofessionalitzat en què els equips han de començar a competir mentre continuen enllestint les seves plantilles. Passa sempre, amb un mercat de fitxatges que es tanca un cop iniciada la lliga. L’Espanyol, que aquest any debuta en competició el 25 de juliol, encara té molt per fer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)