Seleccions

Comencen el seu camí

Seleccions. Catalunya sub-14 i sub-16 enceten la primera fase del campionat d’Espanya a Palma. Els seus rivals són les Balears i Andalusia, dos dels més exigents de tot l’Estat

Els combinats catalans infantil i cadet encetaran avui la primera fase del campionat estatal de seleccions. Des d’ahir a la tarda, els dos equips estan concentrats amb l’objectiu posat en els partits que disputaran contra les Balears (avui, 10 h i 12 h) i Andalusia (demà, 10 h i 12 h) a l’estadi Son Malferit, a Palma.

La convocatòria de la selecció sub-14, la formen cinc jugadors de l’Espanyol, tres del Barcelona, dos del Cornellà, dos de la Damm, dos del Nàstic Manresa, dos del Girona, un del Nàstic de Tarragona i un de l’Atlètic Segre. A la sub-16 hi ha majoria del Barça (sis jugadors), de l’Espanyol (quatre) i del Girona (quatre). La Damm aporta dos jugadors i el Nàstic Manresa, un.

En la primera fase del campionat estatal femení, disputat la setmana passada, la selecció catalana sub-15 va guanyar els dos partits contra el País Basc i Galícia i va obtenir el ple de punts. La selecció sub-17, en canvi, va remuntar i va vèncer Galícia i va perdre contra el País Basc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)