Seleccions

Catalunya goleja França i es jugarà el títol de la GoldenCat amb Portugal

La selecció catalana és molt superior al combinat francès (7-1)

La selecció catalana ha sigut molt superior a França i ha golejat per 7-1 en la segona jornada de l’Open Internacional GoldenCat. Catalunya suma dues victòries en dos partits, el mateix que Portugal. En els dos primers partits del dia el combinat portuguès ha aconseguit dues victòries. Al matí s’ha imposat per 0-4 a França i a la tarda ha derrotat Itàlia per 4-6, destacant Santos amb quatre gols. La selecció catalana i Portugal s’enfrontaran demà (12.30 h) i el guanyador serà el campió del torneig. França i Itàlia jugaran abans (10.30 h).

Catalunya no ha tingut rival en el combinat francès i des dels primers minuts ha marcat gols amb facilitat. En el minut 13 la selecció catalana ja guanyava per 5-0 i s’ha arribat al descans amb un 6-1. En la segona meitat ha baixat el ritme de joc, les ocasions i els gols. Per Catalunya han marcat Comas (2), Tarrida (2), Solé, Anglada i Vistós.