Seleccions

Catalunya comença bé

Hoquei sobre patins. La selecció catalana comença la GoldenCat amb un triomf contra Itàlia materialitzat en la segona part

Catalunya 3 Itàlia 0

CATALUNYA:Ferrer (Surós), Ambrós, Comas i Fontdeglòria -equip inicial-; Solé, Tarrida, Anglada i Vistós.ITÀLIA:Caretta (Parlato), Santochirico, Taccardi, Orsato, Lapolla, Maniero, Tamiozzo, Rossetto i Cerato.GOLS:1-0 (28’) Fontdeglòria. 2-0 (36’) Vistós. 3-0 (49) Ambrós.ÀRBITRES:M. Ferret i F. Torriccelli.FALTES:7 de Catalunya i 5 Itàlia.

Catalunya va començar ahir la GoldenCat, amb un triomf contra Itàlia, tot i que havia de jugar inicialment contra Portugal. A darrera hora, però, es va canviar el rival i el format perquè l’equip portuguès no va arribar a temps per culpa dels vols i es jugarà en una lligueta i sense final ni partit per al tercer i el quart llocs. La repetició de la final de la primera GoldenCat jugada a Olot va ser un partit igualat. Comas va disposar d’un penal (5’), però Caretta, la gran portera italiana, va evitar el gol. Tampoc no va marcar de penal Solé a 1:55 del descans. Fontdeglòria, Vistós i Ambrós, a 49 segons del final, van poder batre per fi Caretta.

1a jornada
Catalunya - Itàlia 3 - 0
Avui
França - Portugal 12 h
Portugal - Itàlia 18 h
Catalunya - França 20.30 h
Demà
Itàlia - França 10.30 h (E3)
Catalunya-Portugal 12.30 h (E3)
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)