Seleccions

Golejada de Catalunya

Hoquei sobre patins. La selecció catalana és molt superior a França i es jugarà el títol de la GoldenCat contra Portugal

Catalunya 7 França 1

CATALUNYA:Surós, Solé, Tarrida, Fontdegloria i Comas –equip inicial–; Xicota, Anglada, Ambros, Vistós i Ferrer.FRANÇA:Batisse, Fay, Husson, Letin i Gohet –equip inicial–; Dubocquet, Lagroye, Gefflot, Herrault i Buchoux.GOLS:1-0 (3’) Solé. 2-0 (4’) Tarrida. 3-0 (7’) Comas. 4-0 (8’) Comas. 5-0 (13’) Anglada. 5-1 (13’) Lagroye. 6-1 (17’) Vistós. 7-1 (43’) Tarrida.ÀRBITRES:X. Buideda i D. Picó. Van mostrar targeta blava a Herrault.FALTES:6 de Catalunya i 5 de França.

La selecció catalana va ser molt superior a França i va golejar per 7-1 en la segona jornada de l’Open Internacional GoldenCat. Catalunya suma dues victòries en dos partits, igual que Portugal. En els dos primers partits del dia el combinat portuguès va sumar dues victòries a l’imposar-se per 0-4 a França i per 4-6 a Itàlia, en què va destacar Santos amb quatre gols. La selecció catalana i Portugal s’enfrontaran avui (12.30 h) i el guanyador serà el campió del torneig. França i Itàlia jugaran abans (10.30 h).

Catalunya no va tenir rival en el combinat francès i en el minut 13 ja guanyava per 5-0. Al descans s’hi va arribar amb un 6-1 i en la segona meitat va baixar el ritme de joc, les ocasions i els gols.