Jordi Bargalló, s’abraça amb Ivan Morales després del 3-1
Hoquei patins
OK Lliga

El Noia Freixenet sotmet el Liceo i torna a la final 21 anys després (4-1)

El Noia Freixenet ha derrotat avui pe r4-1 el Deportivo Liceo en el cinquè i definitiu partit de les semifinals de l’OK Lliga –3-2 en el global de l’eliminatòria– i torna a la final 21 anys després...

Frenkie de Jong
Futbol
Eurocopa

De Jong es perd l’Eurocopa

David López condueix l’esfèrica durant un partit d’aquesta temporada disputat a Montilivi
Girona
Girona
La millor temporada de la historia del GironaDavid López (5)

Tot un capità sense braçal

Carlo Ancelotti va complir ahir 65 anys
Futbol
1a divisió

Ancelotti agita, el Madrid calma

Carlos Ortega alça el trofeu de la Champions amb el president Joan Laporta
Més esport
Handbol

Capacitat de reinventar-se

Encuentra, totalment embogit d’alegria amb l’ascens
Bàsquet
ACB

Encuentra, el tapat destapat

Avui fa...

1944
Hoquei sobre patins
L’Espanyol guanya el Cerdanyola en la primera edició de la copa El RCD Espanyol guanya la primera edició de la copa derrotant 4-1 el Cerdanyola en la final jugada a Barcelona. L’Espanyol, que accedeix al campionat espanyol com a campió de Catalunya, és molt superior al subcampió català. Mas i Trias, amb dos gols cadascun, són els golejadors dels campions, mentre que Humet fa el gol del Cerdanyola.
FOTO: RCE ESPANYOL
1961
Ciclisme
Miquel Poblet guanya l'última etapa del Giro, a Milà Miquel Poblet (Ignis)  s’imposa en la 21a i última etapa del Giro d'Itàlia que es disputa entre Bormio i Milà, amb 214 quilòmetres de recorregut. És la tercera victòria parcial de Poblet, que ja va guanyar les dues primeres i va ser líder sis dies. L'italià Arnaldo Pambianco guanya el Giro amb 3:45 sobre Jacques Anquetil.
1989
Futbol
El Palamós continua pujant i ja és a la segona A El Palamós puja per primer cop a la segona divisió A. Guanya l’Arnedo (4-0) al municipal de Palamós dues jornades abans del final de la lliga. Jordi Condom, Manolo, Guitart i Mercader fan els gols de l’equip de Waldo Ramos. És el tercer ascens consecutiu que aconsegueix l’equip empordanès.
FOTO: MANEL LLADÓ