Ferran Jutglà, autor del primer gol del duel
SELECCIONS
Més futbol

Taules entre Catalunya i Panamà a la Nova Creu Alta (2-2)

La selecció catalana masculina, que feia dos anys que no disputava un partit, ha reaparegut aquesta tarda a l’estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell per jugar un amistós davant Panamà. L’equip...

Míchel, amb el guardó
Girona
Girona

Més merescut, impossible

Yan Couto, Dovbyk i Savinho, en l’anunci oficial de l’acord amb Etihad Airways
Girona
Girona

Del territori cap al cel

Joan Oriol durant el partit contra el Barça Atlètic
Futbol
1a divisió FEF

Joan Oriol renova amb el Nàstic fins al 2025

Avui fa...

2015
Barça
Títol del Barça i xiulets al Rei en la final de copa al Camp Nou El Barça torna a derrotar l’Athletic de Bilbao en la final de la copa, que aquest cop es juga al Camp Nou. Messi és l’estrella a la gespa, amb dos gols, el primer, un golàs que encarrila el títol (3-1). A la graderia, les dues aficions tornen a protagonitzar una gran xiulada a l’himne espanyol i al rei, i les institucions espanyoles reaccionen amb una gran indignació.
FOTO: EFE
2021
Hoquei sobre patins
El Palau és campió d’Europa per primera vegada El Generali Palau guanya per primera vegada la lliga europea femenina en superar en la final, disputada al seu pavelló, el vigent campió, el Voltregà Stern Motor (6-1). El conjunt vallesà aconsegueix la copa d’Europa en la seva segona presència en una final, ja que l’any 2019 va perdre precisament contra el conjunt de Sant Hipòlit. Aina Florenza (2), Laura Puigdueta (2), Carla Fontdegloria i Vanessa Garcia marquen els gols de l’equip vallesà; Laura Puigdueta és la millor jugadora i Laura Vicente, la millor portera.
FOTO: JUANMA RAMOS
2021
Futbol
El Barça també guanya la copa i completa el triplet El Barça femení consuma el triplet: Champions, lliga i copa. L’equip de Lluís Cortés supera el Llevant per 4-2 en la final de la copa jugada a l'estadi de Butarque, a Leganés i completa la trilogia: la lliga, la Champions i la copa en 22 dies inoblidables. Patri, Alèxia (2) i Marta Torrejón marquen els gols.
FOTO: EFE