Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“No podem presumir del com”

El Barça va guanyar sense dominar el joc, fet poc habitual. De fet, el tècnic blaugrana, Xavi Hernández, va reconèixer en roda de premsa que el partit no es va desenvolupar com havien pensat. “El pla era tenir possessions i jugar a camp contrari. Volíem dominar amb pilota, però al davant teníem el Madrid. El primer objectiu nostre és defensar amb pilota, però no hem pogut. El segon objectiu és defensar sense pilota i aquí hem estat extraordinaris. Defensar és part del joc”, va explicar el terrassenc, que va reconèixer que no era un dia per estar orgullosos de la manera de guanyar. “No podem presumir del com. No volem aquest partit. Volem controlar des de la pilota, però hi ha moments de la temporada en què el rival t’exigeix i pot dominar-te. El rival ens ha fet jugar així. No hem traït el nostre model de joc”, va dir. Xavi va aplaudir el treball defensiu de l’equip. “Hem estat solidaris i espectaculars en defensa. Avui hem minimitzat el Madrid perquè normalment genera moltes ocasions, però avui no”, va explicar.

Malgrat la victòria, el tècnic es va mostrar prudent. “No hem guanyat cap títol ni estem en cap final. Estem a la meitat del partit. Dona moral guanyar al Bernabéu, però no hem fet res. Ens emportem una victòria important, però veig el Madrid molt fort”, va cloure.

LA DEFENSA

“Defensar és part del joc i hem estat extraordinaris”, va explicar el tècnic blaugrana

Ancelotti: “Veig l’equip confiat”

El tècnic del Real Madrid, Carlo Ancelotti, es va mostrar satisfet pel joc del seu equip. “Si el Barça ha tingut poca possessió vol dir que ho hem fet bé. Estem satisfets. No sempre pots controlar el joc contra un equip com el Barça”, va explicar l’italià, que va afirmar que els blaugrana no mereixien la victòria. Finalment, va mostrar-se optimista de cara a la tornada: “Hem de repetir el partit a Barcelona i tindrem més ocasions. L’equip està dolgut per la derrota, però el veig confiat de cara al partit de tornada. S’ha de remuntar, però no és el primer cop que ho fem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)