Barça

Giráldez: “L’objectiu és aconseguir un molt bon resultat”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, s’espera un gran partit demà contra el Chelsea (13.30 h) en l’anada de les semifinals de la Champions. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Reptes i dificultats del partit

“Serà un gran partit pel tipus de joc que practica cada equip. Quan es troben estils diferents es pot veure quin és el que s’imposa. Hem jugat molts partits contra rivals amb propostes similars. Aquestes experiències ajuden per arribar amb bones sensacions. El principal objectiu és aconseguir un molt bon resultat”.

El precedent del 2021

“Serà similar pel que fa a la proposta. És veritat que el Chelsea té un equip diferent, amb jugadores amb més experiències. Crec que arriba tenint molt més clar què fer amb pilota i sense. El fet de guanyar contra el Lió, i de la manera que ho va fer, li donarà un extra de confiança que les farà més fortes”.

Conclusions extretes del Chelsea-Lió

“El Lió va tenir opcions de tancar el partit en la tornada, però el Chelsea té la capacitat de sostenir-se defensivament sense la pilota durant molt temps. Està acostumat a treballar en defensa i aprofitar les transicions. No pateix gaire. Hem de tenir paciència en atac per evitar que puguin estar dins el partit. Sabem que qualsevol segona jugada o transició és perillosa perquè tenen la virtut de fer mal”.

Rendiment a casa i a fora

“A Roma vam crear més ocasions que a casa, però vam tenir menys efectivitat. Independentment d’això, hem de mantenir el pla de partit i no marxar. No podem donar la sensació que fem coses diferents. És una eliminatòria de 180 minuts. Hem de tenir el control de la pilota i gestionar emocionalment totes les situacions per aconseguir un bon resultat”.

Importància de l’estat anímic

“Estem en un molt bon moment, també físicament per com hem planificat la temporada, pel volum de minuts que tenen les jugadores a les cames i perquè hem recuperat a totes. Això és una bona notícia. Portem dos entrenaments amb l’equip al 100% i això dona més confiança per preparar el partit. A elles, però també a mi perquè tinc més opcions a la banqueta. Sabem que demà tindrem un duel molt important, en un gran estadi i que és una eliminatòria que es tancarà en la tornada a casa. Tenim moltes ganes”.

Més centrats en la tornada?

“No em preocupa ni és un problema, al contrari. Està bé que es generi una expectativa. Sabem que hi ha coses que no podem controlar, però sí que podem controlar què hem fet aquesta setmana després del partit contra l’Atlético. Et puc garantir que el focus de tota la plantilla és únicament i exclusivament el partit de demà”.

Alèxia

“Que vinguin totes i que estiguin disponibles per a entrenar és una molt bona notícia. Ahir vam fer el primer entrenament amb totes. Sent la primera capitana, és bo que pugui entrenar i estar durant tota l’estada a Londres. Dona un extra en el nivell de l’entrenament i també anímicament. Si soc optimista amb la seva presència en la tornada? És un tema que no toca parlar. Ja he explicat que el més important és que torni de la millor manera possible. Afegir una pressió ara, quan hem de jugar un partit important demà, no té cap sentit per part meva. El focus és demà. Ja veurem què podem fer i amb quines jugadores arribem per a la tornada decisiva al Camp Nou”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)