Barça

Lucy Bronze: “M’agrada jugar aquests partits importants”

Lucy Bronze va venir al Barça per guanyar títols i ara està a les portes d’una final de la Champions. La lateral anglesa coneix el Chelsea i assegura que el de demà (13.30 h) serà un partit complicat. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El Chelsea

“És un equip que conec molt bé. M’hi vaig enfrontar quan estava al Lió i al City i conec moltes jugadores de la selecció. És un equip molt perillós i en l’atac és on té una de les seves millors armes amb jugadores com Sam Kerr o Lauren James. Tenen un estil diferent: nosaltres volem tenir la pilota i crear ocasions. Serà un partit interessant. És cert que tenen baixes importants, però segur que serà difícil guanyar. Els equips anglesos són molt complets. Juguen a casa i tenen aquest petit avantatge, però esperem treure un bon resultat per a la tornada”.

Jugar unes semifinals

“Estic contenta. Ja he jugat tres semifinals. Soc una jugadora a qui li encanta jugar aquests partits grans i importants i no hi ha un exemple millor que el de demà. Com a anglesa, jugar davant l’afició d’aquí també em motiva més”.

Fitxar pel Barça per jugar partits així

“Una de les raons per venir aquí era per lluitar per la Champions. No està garantit res en el futbol, però el Barça és un equip gran que arriba a final de temporada amb la possibilitat de guanyar títols. No hi ha molts equips al món que juguin aquestes grans competicions i optin a ser campions. El Barça és un d’ells. És un gran repte, també perquè m’havia d’adaptar a un estil i a un futbol diferents”.

És el millor equip d’Anglaterra?

“No ho sé. Hi ha bons equips. El Manchester United, el Chelsea, el City o l’Arsenal. És difícil dir quin és el millor. És cert que en els darrers anys el Chelsea ha estat més fort i consistent, però aquest any li ha costat en la lliga”.

Com defensar

“Té jugadores perilloses per tot el camp. L’important és que defensem com a equip, no tant la feina individual. Hem de tenir una estructura defensiva compacta i ser agressives. Volem aturar totes les jugadores i recuperar la pilota per tenir-la”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)