Barça

Jonatan Giráldez

entrenador del Barça

“L’ambient que es respira a l’equip és d’optimisme”

Jonatan Giráldez, Alèxia i Graham Hansen Entrenador i jugadores del Barça

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, afronta amb “il·lusió” la seva segona final de Champions al capdavant del Barça. El gallec es va mostrar optimista en la roda de premsa prèvia a la final d’aquesta tarda contra el Wolfsburg. “Ser aquí parla molt bé de la feina de tots. L’ambient que respiro és d’optimisme. Teníem ganes de venir aquí”, va explicar el tècnic, que no va donar importància al fet d’estar dues setmanes sense jugar, al contrari. “El calendari és el que és. Disposar de dues setmanes ha estat positiu. Depèn de tu com vols estimular les jugadores per arribar de la millor manera possible al partit”, va dir.

Alèxia i l’experiència

Per la seva banda, la capitana del Barça, Alèxia Putellas, creu que l’equip ha millorat i arriba més preparat. “L’experiència pot ser clau. Et dona un component necessari per saber gestionar moments decisius abans i durant el partit.” La capitana va reconèixer que Torí va ser “traumàtic” i un motiu més per guanyar la Champions davant l’afició. “Vull agrair els esforços de la gent. Canvia molt tot si tens l’afició a prop o no. No puc dir que això ens farà guanyar, però és un ingredient extra per apropar-nos a l’objectiu”, va dir. Finalment, Hansen va restar mèrits al seu paper i va deixar clar que és una feina “d’’equip”. A més, va reconèixer que serà “especial” enfrontar-se al Wolfsburg.

ALÈXIA PUTELLAS

“Tenir l’afició a prop és un ingredient extra per apropar-nos a l’objectiu”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)