Barça

“Els jugadors de primera línia mundial desitgen venir al Barça”

Joan Laporta. En l’acte de presentació de Barça Vision, el president de l’entitat blaugrana no confirma el fitxatge de Gündogan, però el deixa entreveure

Amb Gündogan encarrilat, Joan Laporta va aparèixer ahir en la presentació de Barça Vision, una plataforma sota la qual el club vol agrupar totes les iniciatives associades al Web3, NFT i metavers que fins ara estaven sota la marca comercial Bridgeburg Invest, companyia subsidiària de Barça Studios. En un acte dut a terme al nou museu, el president va explicar que l’esmentada plataforma servirà per “reforçar el sentiment de pertinença entre els aficionats arreu del món” i també per “cercar aquest equilibri entre l’excel·lència esportiva i assegurar la sostenibilitat econòmica”.

Laporta va explicar, doncs, que Barça Vision proporcionarà ingressos, necessaris per continuar construint un equip de futbol competitiu. “Això ens ajuda a treballar el mercat i poder accedir-hi amb més força”, va dir. “I us he de dir que fa temps que estem treballant-lo i el mercat està responent adequadament, està responent bé. Fins aquí puc arribar”, va afegir-hi, conscient que tothom esperava la confirmació de l’arribada de l’alemany. “Soc dels que pensen que som el millor club del món i ho puc veure quan tenim jugadors de primera línia mundial que prioritzen venir al Barça. Desitgen jugar al Barça i això és molt important”, va completar tot seguit el dirigent, que no va dir en cap moment el nom de Gündogan, encara que a l’entrada de l’acte, qüestionat per diversos mitjans sobre si el fitxatge del futbolista estava fet, va aixecar el dit polze.

EL PROTAGONISTA

Barça Vision serveix per cercar aquest equilibri entre l’excel·lència esportiva i assegurar la sostenibilitat econòmica
Això ens ajuda a treballar el mercat i poder accedir-hi amb més força. El mercat respon bé
Joan Laporta
PRESIDENT DEL BARÇA
Frase
Nom
càrrec
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)