Barça

Arnau Tenas busca equip

Adeu. El Barça no executa l’opció de renovació que tenia per dos anys amb el porter osonenc, que quedarà lliure aquest 30 de juny

Arnau Tenas no continuarà en el Barça. El club culer ha decidit no executar l’opció de renovació que tenia per dos anys i el sentinella, de 23 anys, quedarà lliure a partir del 30 de juny. Ara, el porter de Vic, que és aquests dies a Romania disputant l’europeu sub-21 amb la selecció espanyola i hi té un paper protagonista, busca equip. “És veritat que el Barça no ha executat la renovació, ho puc confirmar”, va dir ahir Tenas, que va comparèixer en toda de premsa en la prèvia de l’Espanya-Ucraïna d’avui (20.45 h), en què va oferir, tot i no ser gaire explícit, les seves impressions sobre la situació. “Estic tranquil”, va insistir el porter, que va manifestar que se centra en el torneig que està disputant amb el combinat estatal. “No vull fer un europeu per a mi sol, intento fer un bon europeu per al meu equip i per donar el millor de mi”, va expressar. “Estic molt centrat a mantenir la porteria a zero per a la selecció i mantenir el nivell que estic donant”, va cloure.

Culer de bressol, l’osonenc posa el punt final a pràcticament una vida a l’entitat blaugrana, a la qual va aterrar l’any 2010 per jugar amb el benjamí. Des d’aleshores va passar per totes les categories fins a arribar a ser el tercer porter del primer equip i capità del filial. La necessitat d’alliberar massa salarial i l’aposta per Iñaki Peña, recentment renovat, com a suplent de Ter Stegen, claus en la determinació del club de no renovar un Tenas que volia seguir.

LA VISIÓ DEL PORTER

El porter va confirmar que no continuarà en el club culer. “Estic tranquil”, va assegurar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)