Barça

El Barça 23/24 comença a caminar

Poc més d’un mes després del darrer partit –el que va jugar al Japó contra el Vissel Kobe–, el Barça ha tornat aquest matí a la feina. Ho ha fet amb les pertinents revisions mèdiques i físiques prèvies al primer entrenament.

Fins a 26 futbolistes han estat citats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Del primer equip hi eren Sergi Roberto –que estrena capitania–, Balde, Eric, Ferran, Iñaki Peña, Marcos Alonso, Pablo Torre, Pedri, Araujo i Raphinha, a més d’un dels nous fitxatges: Íñigo Martínez. També hi eren tres dels cedits a qui se’ls pretén buscar una sortida: Lenglet, Dest i Nico. Els jugadors del Barça Atlètic i del Juvenil, A. Alarcón, Cubarsí, M Diego Kochen, Estanis, Faye, Fermín López, Héctor Fort, Lamine Yamal, M. Casadó, Marc Guiu, Pau Prim i Unai Hernández, han completat la llista de presents en aquest primer dia de feina.

L’equip farà el primer entrenament aquesta tarda i en els pròxims dies s’incorporaran els internacionals. El pròxim 19 de juliol, els de Xavi marxaran a fer la gira als Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)