Barça

El Barça no falla contra la Real i recupera el segon lloc

1a divisió. Els gols de Lamine Yamal i Raphinha han donat els tres punts a l’equip de Xavi, que avança el Girona i torna a la segona posició

Victòria valuosa del Barça contra la Real Sociedad (2-0) per assaltar la segona plaça de la classificació. El Girona havia fallat divendres a Vitòria contra l’Alavés i el Barça no ha desaprofitat l’oportunitat per escalar una posició. Els gols de Lamine Yamal i Raphinha, de penal, impulsen el Barça a falta de només tres jornades per acabar la lliga. Si Els blaugrana no es deixen punts contra l’Almeria, el Rayo i el Sevilla, acabaran segons.

La Real ha avisat en el minut 22 amb un gol anul·lat a Sheraldo Becker per fora de joc. L’internacional africà ha generat molt perill durant tot el primer temps i ha castigat el Barça una i una altra vegada picant a l’espai amb insistència a l’esquena de Pau Cubarsí, però en aquesta acció havia arrencat en posició antireglamentària.

L’equip d’Imanol Alguacil ha entrat bé en el partit, tenint la possessió de la pilota i trepitjant amb constància l’àrea de Ter Stegen, però mica en mica el Barça també ha generat perill contra la porteria de Remiro. La més clara abans del gol ha estat un xut de Raphinha des de fora de l’àrea que s’ha estavellat a l’arrel del pal (38’). La fuetada de Raphinha ha estat l’avís previ al gol de Lamine Yamal. El gol ha arribat fruit d’una gran acció col·lectiva cosida per trs homes: Lewandowski ha rebut d’esquenes dins el cercle central, ha detectat la cursa de Gündogan en profunditat i l’alemany ha acabat fent la passada de la mort per a un Lamine Yamal que ha definit com els àngels, rematant al primer toc lluny de l’abast de Remiro (40’).

El Barça ha tingut accions clares en la segona part per fer més gols, però s’ha trobat al davant amb un enorme Remiro. El porter de la Real s’ha lluit en un xut de Raphinha, col·locant una grandíssima mà per enviar la pilota a córner (65’). Gran parada també davant un xut de Ferran Torres (76’) en la primera pilota que ha tocat el de Foiós. També ha tingut una boníssima oportunitat de gol Brais Méndez, que després de marxar absolutament de tothom, ha acabat retallant en última instància Pau Cubarsí i el seu xut ha marxat fregant el pal de la porteria de Ter Stegen (69’). Hauria estat un golàs.

La sentència del Barça ha arribat en el temps afegit gràcies a un penal transformat per Raphinha, el futbolista que més havia buscat amb insistència la porteria de la Real. Ha estat el VAR qui ha avisat Cuadra Fernández de les mans d’Odriozola dins l’àrea. Raphinha no ha fallat (93’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)