Barça

Ferran Torres: “Em sento amb molta confiança i preparat per al que vingui”

Ferran Torres ha estat el jugador escollit per comparèixer davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al duel de demà de Champions contra el Xakhtar (18.45h). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Influència del clàssic

“Ens hem de centrar en el partit que toca i, a partir d’aquí, demà hem d’intentar aconseguir els tres punts i estar més a prop de certificar matemàticament el pas als vuitens. Després ja pensarem en el Madrid”.

Com se sent personalment?

“Em sento amb molta confiança i molt content per com estan sortint les coses. Estic aprofitant les oportunitats i intento donar la meva millor versió cada vegada que he tingut minuts. Sempre intento ajudar a l’equip”.

Com està portant Pedri la lesió?

“L’estic ajudant en tot el que puc perquè és un amic meu. Tant ell com tots els lesionats, la prioritat és que es recuperin bé i no prenguin riscos. Estic segur que molt aviat estaran amb nosaltres”.

Què aportaria al vestidor guanyar demà?

“El Barça és un club que sempre està obligat a guanyar i també a jugar bé. Demà és un partit important per a nosaltres perquè la Champions és una competició especial on és important guanyar i tindriem un extra de motivació per afrontar el partit de dissabte”.

Com l’ha ajudat Xavi personalment?

“Sempre ha estat allà. Sempre m’ha donat bons consells i m’ha fet jugar. Li estic molt agraït perquè va ser el que em va donar la confiança per venir al Barça quan em van fitxar i he après molt d’ell. Soc un jugador molt ambiciós i puc donar molt més encara”.

Moment per fer un pas endavant i agafar la responsabilitat en atac?

“Sí, obviament. Estem tenint moltes lesions i crec que estic preparat per fer aquest pas endavant. Em sento amb molta confiança i preparat pel que vingui”.

Assumeixes el rol de veterà al vestidor?

“Em sento un vell, però intento donar els consells que pugui. Jo amb la seva edat també estava allà. Són jugadors que venen molt forts, amb molta qualitat i que ja s’estan consolidant amb moltes titularitats. Ho han de portar de la millor manera possible perquè sent tan joves ja tenen molta pressió, molts minuts a l’elit, però tenen un potencial molt gran”.

El Barça és el club més difícil?

“Sí. El Barça és un club que està obligat a guanyar cada any totes les competicions, i al final l’entorn ens tirem pedres sobre el nostre mateix taulat però crec que va amb la història del club. Aquest tipus de pressió és bo per a nosaltres per ser conscients on som i del què hem de fer”.

Què pot fer per millorar?

“De confiança ja no me’n cal més. Millorar? Encara puc millorar moltes coses. Tinc 23 anys, estic al començament de la meva carrera tot i que ja porto molts anys”.

Marc Guiu

“Va sorprendre que va tardar 25 segons a marcar un gol. Als entrenaments ja veiem que és un jugador que té gol, que té l’alegria que necessitem i estic segur que ens ajudarà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)