Barça

Diàspora juvenil

Mundial sub 17. Nou futbolistes del Barça, entre ells Marc Guiu, marxen a disputar la cita mundialista que començarà a Indonèsia el divendres dia 10

El planter del Barça viu un moment pletòric. “Tenim una generació molt bona, els del 2005, 2006 i 2007, i crec que l’hem d’aprofitar”, explicava recentment Xavi Hernández, després del debut de Marc Guiu contra l’Athletic, en què va marcar el gol del triomf (1-0). I part d’aquests jugadors, nascuts el 2006 i 2007, entre ells el punta, han estat reconeguts com els millors a la seva edat i han estat convocats per al mundial sub 17 que començarà el divendres 10 de novembre a Indonèsia. Nou exactament: Pau Cubarsí, Héctor Fort, Andrés Cuenca, Marc Bernal, Pau Prim, Quim Junyent, Marc Guiu i Juan Hernández (Espanya), i Noah Darvich (Alemanya). Tots han abandonat ja la disciplina blaugrana i estan concentrats amb les seves seleccions. Hi podrien estar fins al 2 de desembre, dia en què es disputarà la final del campionat a l’estadi Manahan, a Surakarta.

Els vuit que jugaran el mundial amb el combinat estatal, que ja són a Bali per preparar-lo, debutaran el mateix divendres (13 h, hora catalana) contra el Canadà. En el grup també se les hauran amb Mali i l’Uzbekistan. Pel que fa a Darvich, que representarà Alemanya, s’entrenarà dos dies després, el diumenge 12 (13 h, hora catalana), contra Mèxic. Els altres rivals dels alemanys al grup són Nova Zelanda i Veneçuela.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)