Barça

“No és una crisi ni res per l’estil”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El clàssic, el duel contra la Real Sociedad i la derrota contra el Xakhtar, tres partits que han deixat tocat el Barça. El seu tècnic, Xavi Hernández, és conscient que cal fer un pas endavant. “Afrontem el partit amb la màxima il·lusió i amb ganes de retrobar-nos amb el joc. Hem fet dos partits dolents, hem de ser honestos. Hem de recuperar les bones sensacions, ordenar-nos més i ser més fidels que mai a la nostra identitat. Així arribaran els resultats”, va dir el terrassenc, que creu que el problema és futbolístic. “El bloqueig mental ve perquè no estem ordenats al camp. Els jugadors estan preparats, volen guanyar. Hi ha un vestidor sa. Hem parlat aquests dies i l’equip vol guanyar, és un grup fantàstic. He estat en molts vestidors i és dels millors a nivell humà”, va afirmar.

Xavi va acceptar les crítiques pels dos darrers partits, però va treure ferro a la situació. “No és una crisi ni res per l’estil. L’any passat sí que es podia parlar d’una situació delicada. Jo he viscut aquí crisis terribles i ara no és el cas. És un sotrac. Sabem el diagnòstic i veurem si som capaços de recuperar el joc que ens identifica”. El tècnic va explicar que s’ha aïllat de l’entorn. “Fa quatre dies que no escolto res. El més important és diagnosticar què li passa a l’equip, no pensar què diuen. Em dedico a entrenar els jugadors i a fer que recuperin la moral i el joc que ens ha fet tenir una identitat. Em centro en això”, va cloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)